В сряда Кристина Агилера отбеляза деветия рожден ден на най-малкото си

...
В сряда Кристина Агилера отбеляза деветия рожден ден на най-малкото си
Коментари Харесай

Кристина Агилера показа пораснала си дъщеря: „Благодаря на Вселената, че съм твоя майка“

В сряда Кристина Агилера означи деветия рожден ден на най-малкото си дете с прочувствен пост в Instagram в сряда.

Дъщерята на 42-годишната певица се споделя Съмър Рейн Рътлър и се оказа, че неотдавна се е включила към майка си на сцената по време на нейно шоу.

 кристина агилера Getty

„ Честит 9-ти рожден ден на нашата сладка Съмър Рейн “, написа в обявата Крстина. „ Днес се възнамерявам какъв брой бързо е минало времето. Тези 9 години бяха изпълнени с безгранична обич, стоплящи сърцето обятия, стоене до късно, приключенията на Дисни и в последно време насладата да блестя на сцената до теб. “

На фотосите Съмър носи черни къси панталони и черна тениска, която наподобява на концертна реклама със фотография на майка ѝ. А последния кадър от поста я демонстрира зад барабани в бяла тениска.
                             

Снимките на детето на сцената наподобява са направени по време на първото шоу на Агилера в Израел, което беше на 10 август

„ Всеки ден благодаря на Вселената, че ми даде привилегията да бъда твоя майка, роля, която е най-хубавото ми достижение “, написа още Кристина в трогателния пост. „ Да съм очевидец на това в каква забележителна млада жена се превръщаш, ме изпълва с голяма горделивост. Мама те обича толкоз доста! “

Публикацията включва и сладко видео, в което Агилера приветства дъщеричката си на сцената по време на концерта и я прегръща, до момента в който пее.

 кристина агилера Getty

Бащата на момиченцето е 38-годишният продуцент Мат Рътлър , с който Кристина се среща на снимачната площадка на кино лентата от 2009 година „ Бурлеска “. След близо 4-годишна връзка двамата се сгодиха на Свети Валентин през 2014 година и станаха родители на Съмър Рейн Рътлър по-късно същата година.

Съмър е първото дете за Рътлър, до момента в който Кристина има и 15-годишен наследник на име Макс Лирон от някогашния си брачен партньор, музикалния продуцент Джордан Братман.

 кристина агилера Getty

Мат също посвети сладка обява за рождение ден на щерка си. Филмовият продуцент показа видео по какъв начин Съмър излиза на сцената на шоуто на майка си, последвано от друго видео, в което той и детето се любуват на залеза.

„ Честит 9-ти рожден ден на нашето малко слънчице “, озаглави поста си той.
                             

Още през 2016 година певицата сподели пред Women’s Health, че не бърза да подвига женитба с Мат , отбелязвайки: „ Ние го обсъждаме, когато се сгушваме в леглото, само че това е просто инцидентен диалог. “

Поп звездата неотдавна беше посетител в подкаста Call Her Daddy, разкривайки, че отхвърля да се усеща притисната да направи нещо в персоналния си живот единствено тъй като е известна и хората приказват и питат.

„ Ако не е същинско за мен и не го усещам, не мога да го направя “, изясни тя.

 кристина агилера Getty

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР